Oplossingen

Wij bieden onze software aan als een service. Onze oplossingen staan niet op uw systeem maar in de cloud. Gestandaardiseerde koppelingen verzorgen de gegevensuitwisseling met uw basisadministratie.

Het gebruik en beheer is eenvoudig en flexibel. U heeft geen kennis of capaciteit in huis nodig. Nieuw updates kunt u probleemloos in gebruik nemen.

Onze oplossingen zijn modern vorm gegeven, zijn gemaakt met de meest recente technieken, zijn klantvriendelijk, eenvoudig te gebruiken en hebben een minimale werkbelasting voor uw werkorganisatie.

 

 

Afspraakberichten

Uit de praktijk blijkt dat 5 tot 10% van uw klanten niet komt opdagen of niet thuis aanwezig is op het tijdstip van de afspraak. Dit kost u veel geld: verloren arbeids- en reistijd en extra administratieve kosten.

Afhankelijk van de soort dienstverlening bedragen de kosten van een dergelijke no show minimaal € 50,–! Het versturen van een afspraakbericht verlaagt het aantal no shows.

Onze service “afspraakberichten” geeft u hiertoe de mogelijkheden.

Lees meer

Automatische enquête

Uw bedrijf of instelling is een dienstverlenende organisatie. Uw medewerkers hebben dagelijks contacten met  klanten. Uw klanten verwachten een goede prijs-kwaliteitverhouding.

U werkt in een snel veranderende omgeving. Door de toenemende concurrentie en de hoge verwachtingen van uw klanten hebt u behoefte om de klantmening continu te peilen.

Onze service “automatische enquête” geeft u hiertoe de mogelijkheden.

Lees meer

 

 

 

 

Hét betaalbare alternatief voor het KWH-huurlabel

Uw bedrijf of instelling verhuurt woningen. U wilt de beleving van uw huurders in beeld brengen.

Met de klantwaardering wilt u de verschillende (deel)processen, bijvoorbeeld het opzeggen van de huur of het uitvoeren van een reparatie, efficiënter en effectiever inrichten.

Wij bieden hét betaalbare alternatief aan voor het KWH-huurlabel: de automatische enquête voor verhuurders.

Lees meer

Vrijblijvend consult?