Apps

Wij ontwikkelen innovatieve multi-channel apps. Hiervoor gebruiken wij de Agile ontwikkelmethode. Door onze kennis en ervaring te combineren met de nieuwste technieken, maken wij samen met u gebruiksvriendelijke apps op maat.

Na de inventarisatie van uw wensen onderzoeken wij welke oplossingen mogelijk zijn. In overleg met u bepalen wij hoe uw wensen het beste gerealiseerd kunnen worden.

Vervolgens gaan wij de beste oplossing realiseren. Tijdens de ontwikkeling leveren wij regelmatig tussentijdse versies op. Doordat wij uw feedback continue meenemen bent u ook tijdens deze fase actief betrokken.

Onze persoonlijke en pragmatische aanpak resulteert in bruikbare en betaalbare apps.

 

Business apps

Wij automatiseren bedrijfsprocessen vanuit uw perspectief. Gebruikers betrekken wij altijd bij het ontwikkelproces.

Onze business apps koppelen wij met bestaande applicaties om data-integriteit te waarborgen en dubbele invoer te voorkomen. Koppelen doen wij met gestandaardiseerde methoden.

Wij leveren business apps als dienst en niet als product.  Hierdoor kunt u ook lang na de ontwikkeling de app zorgeloos gebruiken.

Mobile apps

Smartphones en tablets zijn belangrijke apparaten in ons dagelijks leven. Wij ontwikkelen apps voor beide apparaten en voor alle gewenste platformen.

Voor u is het wellicht lastig om een keuze te maken voor welke platformen uw app geschikt moet zijn. Daarom ontwikkelen wij zowel native als hybride apps.

Op basis van uw wensen geven wij u graag advies over welke aanpak voor u geschikt is om uw doel te bereiken!

Web apps

Als standaard oplossingen niet voldoen aan uw wensen ontwikkelen wij web apps die zonder installatie of server overal bruikbaar zijn.

Wij ontwikkelen zowel frontoffice als backoffice systemen voor bedrijven. Onze ervaring en het gebruik van moderne technieken zorgt ervoor dat onze web apps efficiënt en effectief inzetbaar zijn!

Wij gebruiken zoveel mogelijk bestaande (open source) oplossingen om de risico’s en kosten laag te houden.

Vrijblijvend consult?