Cloud Computing

Wij bieden software aan als een service. Onze oplossingen staan niet op uw systeem maar in de cloud. Gestandaardiseerde koppelingen verzorgen de gegevens-uitwisseling met uw systeem.

Het gebruik en beheer is eenvoudig en flexibel. U heeft geen kennis of capaciteit in huis nodig. Nieuwe updates kunt u probleemloos in gebruik nemen.

Wat levert cloud computing bij ons, u op?

>>>   Flexibiliteit (cloud = schaalbaar)
>>>   Betere bedrijfsprocessen
>>>   Kostenverlaging (lean)
>>>   Hogere tevredenheid
>>>   Mogelijkheid tot multi-channel benadering

 

Wordpress website

Wilt u een nieuwe website? Wij helpen u graag om uw website in WordPress te realiseren. Dat kan eventueel ook met webshop in WooCommerce of Magento.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw website. Wij hebben scherp geprijsde abonnementen voor onderhoud!

Webhosting

Bent u opzoek naar een partner die verder gaat dan het hosten van uw website of een software pakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben jarenlange ervaring in het hosten van websites en software applicaties. Wij leveren hosting op maat, indien u iets niet werkend krijgt dan helpen wij u graag snel en persoonlijk.

Office, bestanden & mail

Office, mail en bestanden opgeslagen in de cloud en overal toegankelijk? Dat kan o.a. met Office 365, Gmail en Dropbox.

De beveiliging, privacy en controle van veel diensten zijn standaard niet afdoende voor professioneel gebruik. Wij helpen u graag met advies en bij het inrichten van een veilige cloud oplossing die bij u past!

Telefonie

Wij geloven dat elke professional altijd en overal moet kunnen communiceren, met elk apparaat, op de meest productieve, betrouwbare en kostenefficiënte manier.

Wij leveren een super gebruikersvriendelijk en veilig cloud communicatieplatform. Ons platform biedt alle functionaliteiten die van een moderne telefooncentrale verwacht mag worden.

 

Vrijblijvend consult?