Cloud Computing

Wij bieden software aan als een service. Onze oplossingen staan niet op uw systeem maar in de cloud. Gestandaardiseerde koppelingen verzorgen de gegevens-uitwisseling met uw systeem.

Het gebruik en beheer is eenvoudig en flexibel. U heeft geen kennis of capaciteit in huis nodig. Nieuwe updates kunt u probleemloos in gebruik nemen.

Wat levert cloud computing bij ons, u op?

>>>   Flexibiliteit (cloud = schaalbaar)
>>>   Betere bedrijfsprocessen
>>>   Kostenverlaging (lean)
>>>   Hogere tevredenheid
>>>   Mogelijkheid tot multi-channel benadering

 

3WA cloud oplossingen

Werkt u op afspraak? Dan levert onze service afspraakherinnering u direct geld op doordat minder klanten hun afspraak vergeten.

Opzoek naar een flexibele oplossing om uw dienstverlening 100% te meten? Bekijk dan onze service automatische enquête. Wij koppelen met uw bronsysteem zodat u zich kan focussen op de resultaten van de meting.

Lees meer

Webhosting

Bent u opzoek naar een partner die verder gaat dan het hosten van uw website of een software pakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben jarenlange ervaring in het hosten van websites en software applicaties. Wij leveren hosting op maat, indien u iets niet werkend krijgt dan helpen wij u graag snel en persoonlijk.

Office, bestanden & mail

Office, mail en bestanden opgeslagen in de cloud en overal toegankelijk? Dat kan o.a. met Office 365, Gmail en Dropbox.

De beveiliging, privacy en controle van veel diensten zijn standaard niet afdoende voor professioneel gebruik. Wij helpen u graag met advies en bij het inrichten van een veilige cloud oplossing die bij u past!

Vrijblijvend consult?