IT support

Kleine en middelgrote bedrijven hebben vaak geen ICT personeel in dienst. ICT gerelateerde werkzaamheden als beheer (advies, installatie en onderhoud) van applicaties, computers, servers, het netwerk en randapparatuur moeten echter wel uitgevoerd worden.

Bovendien is het ook prettig dat u met uw ICT problemen bij iemand terecht kan die, samen met u, deze problemen oplost.

Wij bieden IT support op contract- of oproepbasis aan. Dit houdt in dat wij, in opdracht van u, het beheer, installatie- en het onderhoud van uw complete ICT omgeving op een professionele wijze uitvoeren. Ook ondersteunen wij u bij vragen, problemen of storingen.

 

Advies

Wij adviseren en begeleiden bedrijven op het gebied van ICT. Om het maximale rendement te halen uit de ICT mogelijkheden combineren wij onze kennis en ervaring met uw ideeën.

De aard van uw bedrijf en uw ICT doelstellingen spelen een grote rol bij het geven van advies. Zo is voor de één e-commerce erg belangrijk en voor de ander mobiel (flex) werken. Wij werken intensief met u samen om de juiste ICT mogelijkheden voor uw organisatie te adviseren.

Serviceovereenkomst

De continuïteit van uw bedrijf hangt sterk af van het internet (e-mail) en computertechnologie. Het zelf onderhouden van uw ICT omgeving brengt dan ook risico’s met zich mee.

Door het uit handen geven van het beheer bent u er zeker van dat uw ICT omgeving goed geïnstalleerd en onderhouden wordt. Door onze aanpak worden storingen geminimaliseerd en is de continuïteit van uw organisatie gegarandeerd.

Vrijblijvend consult?