Onze oplossingen

Wij bieden onze software aan als een service. Onze oplossingen staan niet op uw systeem maar in de cloud. Gestandaardiseerde koppelingen verzorgen de gegevensuitwisseling.

Het gebruik en beheer is flexibel. U heeft geen capaciteit in huis nodig. Nieuwe updates neemt u probleemloos in gebruik.

Onze oplossingen zijn modern vorm gegeven, maken gebruik van recente technieken, zijn klantvriendelijk, eenvoudig in gebruik en hebben een minimale werkbelasting voor uw werkorganisatie.

Afspraakherinnering

Uit de praktijk blijkt dat 5 tot 10% van uw klanten niet komt opdagen of niet thuis aanwezig is op het tijdstip van de afspraak. Dit kost u veel geld: verloren arbeids- en reistijd en extra administratieve kosten.

Afhankelijk van de soort dienstverlening bedragen de kosten van een no show minimaal € 50,–! Het versturen van een afspraakherinnering verlaagt het aantal no shows.

Onze service “afspraakherinnering” geeft u hiertoe de mogelijkheden.

Lees meer

Automatische enquête

Uw bedrijf of instelling is een dienstverlenende organisatie. Uw medewerkers hebben dagelijks contacten met  klanten. Uw klanten verwachten een goede prijs-kwaliteitverhouding.

U werkt in een snel veranderende omgeving. Door de toenemende concurrentie en de hoge verwachtingen van uw klanten hebt u de behoefte om de klantmening continu te peilen.

Onze service “automatische enquête” geeft u hiertoe de mogelijkheden.

Lees meer

Vrijblijvend consult?

Welke kosten-vermindering kunt u bereiken?