Afspraakberichten

Door het versturen van een afspraakbericht wordt het aantal no shows met 30 tot 40% verlaagd.

Het terugdringen van de no-shows moet u tijd opleveren! Onze service afspraakberichten is hier speciaal voor ontwikkeld.

De software is beschikbaar op ons platform. Door een gestandaardiseerde koppeling worden de noodzakelijke gegevens uit uw basisadministratie verkregen. Samen met u worden de teksten van de berichten ingesteld. Dat is alles!

De afspraakberichten worden zonder dagelijks terugkerende handelingen volledig automatisch verstuurd.

Wat levert de aanpak van de no shows uw organisatie op?

Welke mogelijkheden krijgt uw organisatie?

“Houdt het simpel” en “betrouwbaar”. Dit zijn uitgangspunten die wij hanteren bij het ontwikkelen van onze diensten. U kunt erop vertrouwen dat de afspraakberichten veilig en zonder problemen worden verstuurd. Belangrijke mogelijkheden van onze service zijn:

Verschillende berichten

Onze service geeft u de mogelijkheid om verschillende soorten berichten te sturen. Een afspraakbevestiging, een afspraakherinnering en, optioneel, kunt u een bericht aan de klant sturen zodra u medewerker onderweg gaat.

Multi-channel

U bepaalt hoe het bericht wordt verstuurd: via SMS en / of e-mail.

Beveiliging

Wij besteden veel aandacht aan beveiliging en privacy rondom onze dienstverlening. De verantwoordelijkheden leggen wij vast in een bewerkersovereenkomst.

Koppeling

Onze service heeft een koppeling met uw basisadministratie. Alleen de noodzakelijke gegevens worden automatisch uit uw administratieve systeem gehaald. U heeft er geen omkijken meer naar, u houdt de regie.

Afspraak bevestigen

U wilt zekerheid hebben dat uw klant de afspraak niet is vergeten. Onze dienst heeft een feed-back optie waarmee uw klant de gemaakte afspraak bevestigt.

Bijhouden no-show

U kunt terugzien welke klanten niet zijn komen opdagen of niet thuis aanwezig waren op het tijdstip van de afspraak.

Hoe neemt u onze service af?

Geen financiële investering

U doet geen financiële investering in software. Hierdoor loopt u geen risico. Wij berekenen geen kosten voor het realiseren van de koppeling, de implementatie of de ondersteuning.

Flexibel abonnement
U sluit met ons een flexibel abonnement af en u betaalt een maandelijks bedrag. Onze kosten zijn transparant, op basis van het gebruik en vooraf bij u bekend.

Vrijblijvend consult?